Szemétszedés 2015

2015. augusztus 15. szombat / Első szemétszedésünk menetrendje és támogatói


Köszönet

A szervezésben és lebonyolításban támogatóink voltak:

Értékelés Kft.
Dunasteeltech Kft.
Házi Sütöde Dunaföldvár
Dunaföldvári Vadásztársaság
Amarillisz Gyógyszertár
Dunaföldvári Polgárőrség
Ladi pince
Vidács Zsolt
Vinklár Gábor
Sziegl Ferenc
Rácz Zoltán
Szigeti Sándor

A hulladékot elszállította és az újrahasznosítást végzi:

Dunanett Zrt    /    BácsPlaszt kft.


Tájékoztató a szemétszedés napjának menetéről és programjairól.

Dunaföldvár, 2015. augusztus 15. szombat

Kérünk mindenkit, akinek lehetősége van, jelentkezzen az eseményre ezen az oldalon: https://www.facebook.com/events/1036521266367532/

Előjegyzésre azért van szükség, hogy felmérhessük a létszámot, megfelelő mennyiségű étellel-itallal készülhessünk a rendezvényre. Aki mégsem tud online regisztrálni, ne keseredjen el, erre helyben is lehetőség lesz.

Legkorábban reggel nyolctól várjuk az önkéntesek jelentkezését, akiket helyben is felírunk egy jelenléti ívre, valamint mindenki megkapja a karkötőjét, ami egész napos aktivitásának látványos bizonyítéka lesz, így este ingyen ehet-ihat.

Menetrend:

8.00-tól                Gyülekező a csónakkikötőben. Ha valaki bizonytalan azt illetően ez hol található, akkor a Duna part Mély út felőli végén a Polgárőrség épületét keresse.

9.30-tól                Csapatok eligazítása, eszközök kiosztása, mint védőkesztyű, zsákok, feladatok letisztázása. Ivóvizet és tízóraira zsíros deszkát biztosítunk.

10.00-től              Kisebb csoportokra bontva a jelentkezőket, motorcsónakokkal mindenkit kiviszünk a helyszínekre, szakaszvezetők kíséretével és segédletével megkezdjük a hulladékok szelektálását és zsákokba gyűjtését.

Készüljenek fel, hogy hordalékok, uszadékok, esetleg kövek között kell turkálni.

Az összegyűjtött hulladékot a Dunanett szállítja el, bármi ami újrafelhasználható, a kecskeméti BácsPlaszt kft.-hez kerül.

Remélhetőleg gyorsan végzünk, de legkésőbb hatig befejezzük a munkát. Visszatérünk a kikötőbe kifújni magunkat, közben fényképes beszámolót hallhatunk csapatunk Tiszai PET Kupán szerzett tapasztalatairól és élményeiről.

19.00-től              Jöhet a jól megérdemelt lazítás, a helyi gazdák által felajánlott bor kulturált fogyasztása, és a vadásztársaságtól kapott őzhúsból készült vacsora.

21.00-tól                Környékbeli fiatalok rock-blues formációi szórakoztatják az egybegyűlteket.

Fellépők:

Junior Band, Gerdesits-Sándor-Band-enek, és a Hush.

Német Ákos belerappel, aztán mindenki jammel kifulladásig.

Figyelem!

Enni és innivalót KIZÁRÓLAG az aktív résztvevőknek tudunk biztosítani! Akin nincs karszalag, és nem olvadt a tenyerére a gumikesztyű, hogy izzadságos munkával megszabadítsa a partot a szeméttől, nem tudjuk vacsorával és borral kínálni!

Amennyiben mégis érdeklődnek az esti programok iránt, a koncert ingyenesen látogatható, de ITALMÉRÉS NINCS, kérjük, ez esetben hozzanak frissítőt magukkal a rendezvényre.

Köszönettel: a Szervezők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

ChatClick here to chat!+